Tribina “Ka prostorima KulturAgore” – 4 godine grupe Kulturociklin

29. 01. 2022. obeležili smo 4 godine grupe Kulturociklin, završnicu projekta KulturAgora, promociju Zbornika “Ka prostorima KulturAgore” i novog spota, a onima koji su ovih godina bili naša podrška podelili smo zahvalnice i primerak knjige.

Događaj su vodili vršnjački edukatori grupe, kroz razgovore i priloge, a moderator događaja bila je Sandra Maksimović. Događaj je realizovan u prostoru Bele sale Kulturnog centra Kruševac – prostoru za koji je vezan najveći deo naših projekata i kome dugujemo zahvalnost na podršci kroz sve ove godine. Zahvalnost dugujemo i Udruženju za podsticanje preduzetništva “Živojin Mišić” jer je sam projekat KulturAgora sproveden u saradnji kao deo projekta Najbolji edukatori Srbije.

            Dvadesetoro mladih edukatora grupe Kulturociklin delilo je svoja iskustva, a događaj je pratila izložba koju su činile osvojene nagrade i priznanja, rekviziti, kostimi i nezaobilazna crvena traka, koja je vremenom postala simbol naših projekata.

            Nakon tribine premijerno je prikazan i spot za pesmu “Nigdina”, nastao na osnovu scena iz predstave “Kralj Ibi”, a rađen u saradnji sa bendom Bahtalo Dive i studijom “Košnica”.

Spread the love

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

CAPTCHA ImageChange Image