Pet godina grupe “Kulturociklin” – aKtivnosti

Obeležavanje petog rođendana, Klub “Zamajac”

8. decembra 2022. grupe “Kulturociklin” obeležila je pet godina svog postojanja i kao deo rođendanskih aktivnosti organizovala je niz događaja.

Ovi događaji su pokušaj da re/mapiramo neka od značajnih mesta našeg puta kao neformalne grupe. Sve aktivnosti realizovali su mladi – od otvorene probe u plesnoj sali Kulturnog centra i planiranja novih projekata, preko tribina u Čitluk Sveti Sava i radionice u Gimnazija Krusevac koje su vodili Ivan, Iva, Jelena i Martin, naši vršnjački edukatori.

Plesna sala KCK – radionice

Aktivnosti smo završili svirkom Aleksandra i Jelene u Klub “Zamajac” a na kojoj su gosti podrške bile sve divne organizacije koje su značajan deo našeg puta – od sjajnog Alternativni kulturni centar Gnezdo do Alternativni centar za devojke / Alternative girls’ center.

OŠ “Sveti Sava” – prezentacija rada grupe

Pre godinu dana započeli smo projekat KulturAgora čija je osnovna ideja aktivno uključivanje mladih u kulturni život zajednice te smo je na ovaj način i nastavili.

Hvala vam svima na podršci.

Hvala i novinama “Grad” koje su kao dugogodišnji saradnici zabeležili događaje i preneli ih u tekstu koji možete pročitati na sledećem linku:

https://krusevacgrad.rs/pet-godina-kulturociklina-kako-su-grupa-i-skolarci-rasli-zajedno/?fbclid=IwAR3qq9WTnniBsIuLuJKsxzPw2c-0qcwOLGV3fcdlWzLYautUSxRccqANO4c

Spread the love